Терапија за високи вредности на Анти-стрептолизински тест (АSО)

Повеќе...

ТЕРАПИЈА ЗА Human Papilloma Virus

Протоколи:

Повеќе...

Хомеопатски-Изопатски лек (млечна киселина) за регулација на ph-вредноста и пречки во метаболизмот и организмот во облик на таблети за орална употреба.

• Повеќе за ова прочитајте овде - SANUVIS tabl. – Sanum Kehlbeck

SANUVIS tabl. – Sanum Kehlbeck

Хомеопатски-Изопатски лек - екстракт на полисахаридни елементи за сите стрептококни инфекции во облик на капки за орална употреба, протривање по кожата и инхаација.

• Повеќе за ова прочитајте овде - SANUKEHL STREP D6 sol. – Sanum Kehlbeck

Хомеопатски-Изопатски лек за паратуберкулозни воспаленија и болести на урогениталниот тракт во облик на капки за орална употреба, протривање по кожата и инхалација..

• Повеќе за ова прочитајте овде - NIGERSAN D5 sol. – Sanum Kehlbeck