Хомеопатски-Изопатски антивирусен лек за сите herpes simplex и herpes zoster инфекции во облик на капки за орална употреба, протривање по кожата и инхалација.

• Повеќе за ова прочитајте овде - GRIFOKEHL D5 sol. – Sanum Kehlbeck