Хомеопатски-Изопатски лек за сите болести поврзани со кардио- васкуларниот систем, крвни садови во облик на капки за орална употреба, протривање по кожата и инхалација.

• Повеќе за ова прочитајте овде - MUCOKEHL D5 sol. – Sanum Kehlbeck