Хомеопатски-Изопатски лек (млечна киселина) за регулација на ph-вредноста и пречки во метаболизмот и организмот во облик на таблети за орална употреба.

• Повеќе за ова прочитајте овде - SANUVIS tabl. – Sanum Kehlbeck

SANUVIS tabl. – Sanum Kehlbeck