Хомеопатски-Изопатски лек ( лимонска киселина) за подобра оксидација на клетката при сите дегенеративни промени на организмот во облик на таблети за орална употреба.

• Повеќе за ова прочитајте овде - CITROKEHL tabl. – Sanum Kehlbeck