Хомеопатски-Изопатски антибиотик за вирусни инфекции во облик на капки за орална употреба, протривање по кожата и инхалација.

 

• Повеќе за ова прочитајте овде - QUENTAKEHL D5 sol. – Sanum Kehlbeck